Viva la DIBA

No me gusta hablar de nuestro corto Dibujo de David en este blog, porque para eso ya le hice el propio, pero debo anunciar que esta semana habrá en Barcelona dos pases públicos de la niña de nuestros ojos.

Toda la información, aquí. Aparte de una fotografía en la que los dos protagonistas del corto aparecen junto con una superestrella del mundo del espectáculo que ha tenido problemas con la justicia por sus (esperemos) supuestos vínculos con el mundo del hampa. Como Frank Sinatra.

Besos.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

el mestre és mr. Stephen Sondheim

un geni en l'art de combinar les paraules amb la música i les paraules amb les paraules i les emocions amb la música i la tristesa i l'enginy i el sarcasme i la ironia i la soledat...

un puto geni

David Sánchez dijo...

Al final no pude ver el corto, y me estaba gustando... lo volveré a intentar!

Prisamata dijo...

David,

si te asomas por Barcelona te paso una copia.

adlibitum dijo...

M'ha encantat la història de l'Albert que hi ha al blog del curt. Jo l'estiu passat també vaig fer Itàlia-Grècia sin rumbo ni destino dormint i menjant allà on em portava el viatge...i la veritat és que després de viure un viatge així el prefereixo mil cops abans que tenir-ho tot planejat, t'aporta moltes coses més.

I el curt el porto buscant també temps i mai trobo un pase que me cuadre... Pero confio amb le destin.

Salut!

Prisamata dijo...

Ei, AdLibitum

Albert es legendario. Recomiendo a quien no lo haya visto, que se pase por el blog dibujodedavid.blogspot.com y vea el video de Albert.

El curt te'l puc deixar en algun lloc si pares pel centre de Barcelona.

I, per cert, saps que el meu germà Bruno Bergonzini porta un bar per l'Eixample amb el nom del teu nick. Curiositats de la vida.

adlibitum dijo...

Doncs estic cada dia al centre treballant i visc a l'Eixample així que ja buscaré aquest bar.
No en tenia ni idea però és un nom força adient jeje

Judit Ortiz dijo...

ai! que arribo tard! poc temps he tingut aquests darrers mesos.

abraçada!