PEP BOU BOTIFLER!!!!



Veritablement, aquesta representació de la cultura catalana a Frankfurt és un ridícul espantós.

I si hi ha algún responsable d'aquesta bajanada sense cap mena de dubte es tracta dels polítics, que desaprofiten vergonyosament una oportunitat única per defensar i promocionar Catalunya i la seva cultura.

Ja hem hagut d'acceptar la participació en aquesta fira d'alguns elements anti-sistema com aquella cantant d'estètica okupa que no vull anomenar. En aquests moments politicament complicats, i veient com se les gasten amb els nostres companys d'Euskal Herria no sé si la millor idea és associar el nostre pais petit fora de les nostres fronteres amb "artistes" radicals.





"És cultura la transgressió gratuita?"



I ens hem hagut d'empassar la pataleta dels escriptors col.laboracionistes amb l'espanyolisme, que abans de fer el que és lògic que havien de fer, que es no anar a Frankfurt a representar una cultura que no és la seva, van haver de plorar una mica com el nen petit que plora a la festa d'aniversari d'un altre nen perque ell no té regals.





"Típic cas d'escriptor turc a Alemanya"




Però com collons hem de restar quiets devant de la burla a la nostra identitat que és la participació, com a REPRESENTANT DEL TEATRE CATALÀ, d'un home que fa espectacles en els quals no utilitza ni una sola paraula DE LA LLENGUA D'ESPRIU?????





"Bombolles espanyolistes"

7 comentarios:

Anónimo dijo...

a ver

Anónimo dijo...

Muy fuerte el espectaculo que se representó en Frankfurt.



A pesar que creo que Joan Ollé es un impresentable pero es una buena elección para hacer un espectaculo de esa indole, no quiero ni pensar lo que pensarian los germanos al ver las diapos que decidieron proyectar:


mossos de esquadra, ensaimadas, la pedrera,.... en fin


y luego la otra, el espectaculo se hubiera tenido que llamar; Vendelplà arriba a Frankfurt

lamentable


otra cosa curiosa es...curioso curioso. La mayoria de artistas femeninas eran lesbianas

Mr. K dijo...

Zas!, quina gràcia, precisamente ir a Frankfurt era la cosa que me apetecía tan poco hacer que he tenido que llenar los días de trampas. El pase de la peli era en mi portátil, sorry, Prisamata... (Os hará gracia saber que a Joan Ollé a Frankfurt le desapareció la cartera. No sé si llevaba mucha pasta pero la documentación, sí. O sea, que igual no puede volver...).
Hartita de frankfurts y politistrellas estoy. Aunque ha habido momentos de antología: un taxista pregunta: "¿Sois españoles?". Decimos: Sí. Respuesta: "Ah, claro, venís por la feria... España es el país invitado...". Y de éstas, unas cuantas. Creo que el mensaje no ha llegado a calar. Lástima de milloncejos invertidos...

Jobove - Reus dijo...

et donem la raó amb aquest post, tot resulta una mica patètic i carrincló, deixau a mans de polítics com el Bargalló es de pena i vergonyós

salutacions des de Reus i gràcies per visitar i deixar el teu comentari

Enric Rodriguez dijo...

Totalmente de acuerdo.

Mañana o miercoles me dejaré caer, espero acompañado de mi novia, por el Verdi Park.

Estuvimos el viernes, pero llegamos a las 21.10, me encontraba fatal y nos fuimos.

Pero dijimos... volveremos!

Tenemos ganas de "Dibujo de David"

Unknown dijo...

es fuertisimo
pi

Prisamata dijo...

Per si algú tinguès cap mena de dubte, aquest és un article irònic.

I a mi m'encanta Pep Bou.

Ho sents, Pi?

M'encanta Pep Bou!!!!